Закріплено BETA RP|F.A.Q Для лідерів та заступників державних організації

Статус
Закрита.

Владислав Фенікс

Головний Адміністратор
Повідомлення
93
Реакції
0
Бали
6
Лідер-гравець який повністю контролює організацію за якою закріплений. Має наступні права: приймати та звільняти гравців з фракції, підвищувати та знижувати у званні працівників фракції, видавати догани та подяку працівнику.
Підкоряється Адміністрації серверу.
Заступник-права рука лідера. Має такі самі права як і лідер організації.
Підкоряється лідеру та Адміністрації серверу.

Які є фракції де ви можете стати лідером?
  1. ВРУ-Верховна Рада України
  2. СБУ-Служба Безпеки України
  3. НПУ-Національна Поліція України
  4. ЗСУ-Збройні Сили України
  5. МОЗ-Міністерство Охорони Здоров’я
  6. ДКВС-Державно Кримінально-Виконавча Служба України
  7. ДСНС-Державна Служба України з Надзвичайних Ситуації
  8. ЗМІ-Засоби Масової Інформації
  9. УЗ-Укрзалізниця
Як стати на посаду лідера фракції
Щоб стати на посаду лідера вам потрібно мати 10 рівень у грі
  1. Зайти на форум BETA RP та ознайомитися з правилами державних організацій, правилами лідерів державних організацій та з загальною інформіцією державних організацій
  2. Зайти на форум BETA RP та вибрати відповідний сервер
  3. Зайти в розділ Державні організації та обрати тему Заявки на посаду лідера
  4. Обрати фракцію у якій хочете бути лідером
  5. Ознайомитися з правилами подачі заявки та подати її
  6. Очікувати закриття заявок та розгляду
  7. Пройти успішно обзвон якщо ваша заявка була прийнята
  8. Після того як ви пройшли співбесіду вам потрібно заповнити свій форумний розділ, на це вам надається 48 годин з моменту призначення
Як стати на посаду заступник лідера фракції
Щоб стати на посаду заступника вам потрібно мати 7 рівень у грі та 3 звання в організації
  1. Зайти на форум BETA RP та вибрати відповідний сервер
  2. Зайти на форум BETA RP та ознайомитися з правилами державних організацій, правилами лідерів державних організацій та з загальною інформіцією державних організацій
  3. Зайти в розділ Державні організації та вибрати фракцію у якій бажаєте стати заступником лідера
  4. В темі “Заявки на заступника лідера” ознайомитися з правилами подачі та заповнити заявку
  5. Очікувати закриття заявок та розгляду
  6. Пройти успішно обзвон якщо ваша заявка була прийнята
  7. Після того як ви пройшли співбесіду і вам видали ваші права ви можете приступати до виконання свої обов’язків

Обов’язкові теми для заповнення у форумному розділі
  1. F.А.Q для співробітників
  2. Старший склад організацій
  3. Графік роботи
  4. Система видачі доган
  5. Рапорт на підвищення
  6. Щотижневі звіти заступників лідера
Що робити якщо немає заявок на посаду лідера

Якщо немає заявок то це означає що наразі всі місця зайняті і вам потрібно очікувати поки вони відкриються нові заявки..
Чи можу я потім стати на посаду Адміністратора сервера
Так. Якщо ви успішно відстояли термін на посаді лідера/заступника то ви зможете перевестися у команду Адміністрації.
Що таке мінімальний та максимальний термін
Мінімальний термін - це термін який лідер або заступник повинен відстояти щоб мати можливість потрапити у команду Адміністрації або продовжити далі виконувати обов’язки. Сам строк триває 30 календарних днів
Максимальний термін - це термін який ви можете відстояти на одній посаді(лідер або заступник) та потім піти на інші посади або потрапити у команду Адміністрації. Сам максимальний термін триває 90 календарних днів.

Де буде проходити співбесіда

Співбесіда буде проходити в офіційному Discord сервері BETA RP в каналі “Обзвон”. Вам потрібно буде з’явитися в каналі “очікування обзвону” за 10 хвилин до початку та мати тег [К/L Фракція]. З моменту коли ГС/ЗГС Держ вам перемістять в канал “Обзвон” розпочинається співбесіда. Під час якої вам будуть поставлені питання за наступними темами: Правила серверу, Правила лідерів та державних організацій, RP складова, Питання на логіку, Психологічні запитання.
Які права я отримую в діскорді перебуваючи на посаді лідера
Якщо вас призначили на дану посаду вам видаються наступні ролі: Лідер Організації та Лідер вашої фракції. Права які ви отримуйте це: Видача та зняття ролі гравцеві у каналі “Видача ролей”, доступ до каналу “Скликання лідерів”
Які права я отримую в діскорді перебуваючи на посаді заступника лідера
Якщо вас призначили на дану посаду вам видається наступна роль “Заступник лідера”. Права такі саме як і у лідера.
Якщо ви лідер або заступник то вас після призначення обов’язково додають в телеграму групу для лідерів та заступників, де слідкуюча Адміністрація публікує важливу інформацію.
Які права я отримую на форумі на посаді лідера
Якщо ви лідер то на форумі у вас з’явиться спеціальна роль “Лідер організацій”. Ви зможете створювати нові теми в своєму форумному розділі.
Які права я отримую на форумі на посаді заступника лідера
На жаль на даній посаді вам не надаються жодні ролі або прав на форумі.

Чи потрібно вам подавати звіт

Так. Кожен тиждень лідер та його заступник подають звіт виконаної ними роботи у спеціальні теми. Лідер подає в тему Звіти лідерів,а заступник подають в тему у їхньому форумному розділі під назвою “Щотижневий звіт заступників”. Після чого слідкуюча адміністрація їх перевіряє та залишає відповідь.
Чи обов’язково мені мати YouTube канал для моєї фракції
Ні. Якщо у вас є таке бажання та можливість ви можете його створити та вести.
Бали за звіт: що це таке та як їх отримати
Після перевірки вашого звіту Адміністрація начисляє вами певну кількість балів. За ці бали ви можете: зняти догану або попередження, обміняти на віртуальну валюту.

Що саме потрібно подавати в звіт

В звіт ви подаєте наступну роботу: Проведення лекцій та тренування, проведення лекції для особового складу, проведення РП та ГРП, проведення агітації для іншої фракції, Проведення МП та ГМП

Статус
Закрита.

Хто переглядає цю тему (Усього: 0, Члени: 0, Гості: 0)

Зверху Знизу