Правила та форма подачі позову

Статус
Закрита.

Владислав Фенікс

Головний Адміністратор
Повідомлення
93
Реакції
0
Бали
6

Правила подання позовних заяв:

- Потрібно створити тему із заголовком "Позовна заява №1 | Обвинувачений: Nick Name"

- Заповнити форму позову

- Будь-який оффтоп у темахз з позовником заявами карається баном форумного облікового запису.

Відповідати у темі можуть лише:- позивач

- суддя

- обвинувачений

- прокурор

- адвокат

Адвокат може брати участь у розгляді позовної заяви лише у випадку, якщо відповідач вкаже, що його інтереси представлятиме адвокат (Обов'язкова вказівка Ім'я та Прізвища).

Позов буде відмовлено якщо:

- Подання позову від 3-ї особи.

- відсутні докази порушення;

- позов складений не за формою;

- минув термін порушення – 7 днів;

- якщо позовна заява була редагована без відповідного клопотання;

- якщо в позовній заяві оспорюються відносини, які не мають зв'язку з компетенцією судового органу;

- наявність неадекватного трактування у поданні позовної заяви;

- Якщо у позовній заяві оспорюються дії, які не торкаються прав, свобод чи законних інтересів заявника.

- Використовувати НонРп терміни у позові (МГ).

- Якщо назва/опис відео-доказів у суді буде провокаційною/образливою/неадекватною вона не буде розглядатися та враховуватися.

- Ображати будь-яку зі сторін судового процесу.

- Використовувати нецензурну лайку в позові.

Примітки:

1. У разі, якщо створюються однакові позови по одній і тій самій ситуації, відхиляються всі, крім одного.

2. ООС вставки дозволено використовувати у разі, якщо не надається можливим дати іншу відповідь для закриття позовної заяви.

3. Норма зберігання спростування на ту чи іншу дію становить – 7 діб.

Богдан Грич

Керівник
Повідомлення
37
Реакції
0
Бали
6

Форма подання позову:

Від громадянина BETA RP - Ім'я Прізвище​

до інстанцій Верховного суду Подільського краю​

хх/хх/хххх​

Позовна заява до Верховного суду

Я, Ім'я Прізвище, подаю позовну заяву до Верховного суду проти громадянина BETA RP - Ім'я Прізвище та прошу суд взятися за діловодство за фактом порушення __________ (описуєте статті, порушені громадянином).​

Підстави подання позову до суду: ___________________(розписуєте сутність ситуації, що відбулася, докладний опис порушення громадянина)​

Вимоглива частина: ________________(розписуєте вимоги за підсумками розгляду справи)​

Доказова частина: (Вставляєте посилання на відео докази порушення громадянина)​

Подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.​

Ім'я прізвище​

Зв'язок ((discord/telegram))​

Підпис​

Богдан Грич

Керівник
Повідомлення
37
Реакції
0
Бали
6

Форма передачі кримінальної справи до Верховного суду

До Верховного суду BETA RP​

Від Прокуратури BETA RP​

хх/хх/хххх

Прокуратура BETA RP надсилає до Верховного суду матеріали кримінальної справи СБУ | №160124 | Державна зрада | OPEN

До матеріалів кримінальної справи прикладаю таку документацію:

1. Матеріали кримінальної справи – СБУ | №160124 | Державна зрада | OPEN;

2. Контактні дані: ((discord/telegram))

Ім'я прізвище

Підпис

Статус
Закрита.

Хто переглядає цю тему (Усього: 0, Члени: 0, Гості: 0)

Зверху Знизу